Wie heeft RS-Rechtsbijstand opgericht?

RS-Rechtsbijstand is opgericht door mr. H.M. Shahbazyan. In 2018 is mr. H.M. Shahbazyan gestart met het bedrijf Narek juridisch advies. In 2022 heeft het bedrijf Narek juridisch advies de handelsnaam RS-Rechtsbijstand gekregen.
mr. Shahbazyan
mr. H.M. Shahbazyan
Tijdens mijn studie bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden heb ik veel interesse gekregen in immigratierecht, voornamelijk gezinshereniging. Tijdens mijn studie was ik twee dagen in de week werkzaam bij een immigratiekantoor in Amsterdam. Na vier jaar op dat kantoor gewerkt te hebben ben ik verder gaan studeren aan de Universiteit van Maastricht. Ik had immers ook interesse in het strafrecht en derhalve heb ik de Master Forensica, Criminologie en Rechtspleging afgerond en mijn meestertitel behaald. Na het afronden van mijn studie ben ik mijn eigen onderneming begonnen. Ik begeleid cliƫnten bij: gezinsherenigingsprocedures (mvv), naturalisatieaanvragen, bestuursrechtzaken en strafzaken. Ik ben RS-Rechtsbijstand gestart omdat ik van mening ben dat juridische dienstverlening voor iedereen bereikbaar en betaalbaar moet zijn. Goede en deskundige rechtshulp is van groot belang, echter blijkt dat juridische bijstand onbereikbaar is vanwege de hoge uurtarieven.